Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αύξηση τιμής στα πακέτα συνδρομής του Netflix και στην Ελλάδα

*
Η ώρα της αύξησης τιμής στη συνδρομή του Netflix ήρθε και στη χώρα μας τελικά με τη συνδρομή να ανεβαίνει σε δύο από τα τρία πακέτα. Συγκεκριμένα, το αρχικό πλάνο με παρακολούθηση σε μια οθόνη παραμένει στα €7,99 το μήνα. Άνοδο €1 συναντάμε στο τυπικό πλάνο που προσφέρει παρακολούθηση σε 2 οθόνες ταυτόχρονα και σε ανάλυση HD που πλέον πάει από τα €9,99 στα €10,99 το μήνα.

Τέλος, το πλήρες πακέτο που υποστηρίζει παρακολούθηση σε 4 οθόνες ταυτόχρονα και ανάλυση έως και Ultra HD ανεβαίνει κατά €2 και η συνδρομή του φτάνει πλέοντα €13,99 το μήνα από τα €11,99 που ήταν μέχρι σήμερα. Συνοπτικά, οι μηνιαίες συνδρομές έχουν ως εξής:


Αρχικό πλάνο (1 οθόνη, ανάλυση SD): €7,99 (καμία αλλαγή)
Τυπικό πλάνο (2 οθόνες, ανάλυση HD): €10,99 (από €9,99)
Πλήρες πλάνο (4 οθόνες, ανάλυση Ultra HD): €13,99 (από €11,99)



Αυτές είναι οι τιμές που βρίσκει πλέον από σήμερα κάθε νέος συνδρομητής. Για τους υπάρχοντες, η νέα χρέωση θα ισχύσει από τις 27 Ιουνίου και μετά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
11 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • MBisonGR
    • Θα ελεγα δεν βαριεσαι δεν εγινε και κατι, 5 ατομα βλεπουμε απο ενα λογαριασμο.
      Τυχαινει ομως και ο λογαριασμος ειναι στο μεηλ μου και εχει καταληξει να πληρωνω μονο εγω για κατι που δεν βλεπω.
      Μαλλον παω σιγα σιγα προς διακοπη της συνδρομης μου.

      • PORTAL
      • Εναν μηνα να μην πληρωσεις, θα βαρανε τα τηλεφωνα οι υπολοιποι που το μοιραζεσαι. Θα σε θυμηθουνε ολοι μαζι την ιδια μερα, πιστεψε με.

    • vonzuchter
    • πριν μεταναστευσα Γερμανια περσι και εχω να πω οτι απλα δεν αξιζει η συνδρομη στην Ελλαδα. Περιεχομενο μειωμενο κατα 50% περιπου και ειδικα σε παλαιες και ρετρο ταινιες δεκαετιων 60 70 80 90 που ειναι και οι αγαπημενες μου , η Ελληνικη βιβλιοθηκη εχει με το ζορι το 25% της Γερμανικης βιβλιοθηκης λογω φυσικα των επαρχαιωμενων αποκλειστικων συμβολαιων με τα ιδιωτικα καναλια, ετσι για παραδειγμα ας πουμε το μονος στο σπιτι το προβαλει εδω και 30 χρονια ενα καναλι στην Ελλαδα και δεν μπορει να το προβαλει αλλος. Ο λογος που το νετφλιχ πετυχε τοσο ηταν ακριβως το οτι δεν υπηρχαν αυτοι οι περιορισμοι. Βεβαια πλεον ο ανταγωνισμος και στις ψηφιακες πλατφορμες πλεον ειναι ανυποφορος και εχει δημιουργηθει μια κατασταση περιεργη , πχ εδω Γερμανια με αμαζον , sky , netflix κτλπ πολλες αποκλειστικοτητες που σε αναγκαζουν να πληρωνεις πολλαπλες υπηρεσιες. Οπως και να εχει με τον μεσο μισθο στην Ελλαδα να ειναι επισημα κατω απο τα 800 ευρω , 18 ειναι πολλα για υπηρεσια β διαλογης οπως το ελληνικο νετφλιξ. Εγω βγαζω καθαρα 2000 και παλι το σκεφτομαι αν θα το εδινα το 2ευρω. Προφανως και δεν εχουν εικονα της Ελληνικης πραγματικοτητας το 2ευρω αυτο χτυπαει πολυ.

    • sdragon
    • Η πλάκα είναι ότι έχουμε λιγότερο από μια εβδομάδα για να αυξηθεί η συνδρομή χωρίς επίσημη ενημέρωση των συνδρομητών. Δηλαδή πότε περιμένουν να το κάνουν, 2 μέρες πριν;

*