Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Για πέμπτη φορά μένει χωρίς σκηνοθέτη η ταινία για το videogame Uncharted

*
Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα για τη μεταφορά του videogame Uncharted στη μεγάλη οθόνη, μιας και για άλλη μια φορά, η παραγωγή χάνει το σκηνοθέτη της. Ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane, Black Mirror) δεν είναι πλέον στη θέση του και για την ιστορία, αυτός ήταν ο πέμπτος κατά σειρά σκηνοθέτης που είχε επιλεγεί για το project. Ο Tom Holland παραμένει ενεργός για να παίξει τον Nathan Drake σε μικρή ηλικία και η Sony πλέον προχωράει σε συναντήσεις για να βρει τον επόμενο αντικαταστάτη.

Στην παραγωγή μπαίνει πλέον και η PlayStation Productions, η εταιρεία που δημιούργησε η ιαπωνική εταιρεία για να μεταφέρει videogames properties της σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Την ευθύνη της εταιρείας έχει ο Asad Qizilbash (με 11 χρόνια παρουσίας στο τμήμα marketing του PlayStation) και τη γενικότερη επίβλεψη ο Shawn Layden, chairman των SIE Worldwide Studios.


Οι προσπάθειες για την ταινία Uncharted έχουν ξεκινήσει από το 2009 και την Columbia Pictures με σκηνοθέτη τον David O. Russel και ο οποίος στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τους Neil Burger, Seth Gordon, Shawn Levy και Dan Trachtenberg. Η ταινία έχει προγραμματισμένη ημερομηνία προβολής την 18η Δεκεμβρίου του 2020, αν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*