Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Empire αποκάλυψε στιγμιότυπα από την ταινία Assassin’s Creed, στα οποία εμφανίζονται σε δράση οι δύο χαρακτήρες που υποδύεται ο Michael Fassbender και συγκεκριμένα ο ασσασσίνος Aguilar, που έζησε στην Ισπανία του 15ου αιώνα, και ο πρόγονος του, Callum Lynch. Όπως και ο Desmond Miles από το ομώνυμο videogame της Ubisoft, ο Lynch αναγκάζεται να ξαναζήσει τα κατορθώματα των προγόνων του, μέσω μιας συσκευής VR που ονομάζεται Animus.

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, ο Lynch βρίσκεται φυλακισμένος, όπου πιθανώς κάποιοι αξιοποιούν τη σύνδεση του με το παρελθόν για τους δικούς τους φαύλους σκοπούς. Υπενθυμίζεται ότι το cast συμπληρώνουν οι Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, και Michael K. Williams, ενώ η πρεμιέρα της ταινίας Assassin’s Creed αναμένεται το Δεκέμβριο του 2016.

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Ας μην είναι μαλακία plzerino pepperino
Μακάρι να κάνει την διαφορά και να είναι από τις καλύτερες ταινίες που προήλθαν από video games ..
τρομερος ηθοποιος ο Μιχαλης ελπιζω το σεναριο να αντεπεξέλθει στις προσδοκιες μας!
Πιστεύω είναι ενθαρρυντικό πως δεν χρησιμοποιούν κάποιον έτοιμο χαρακτήρα απ την σειρα, γιατί θα έφερνε και πολυ υψηλές προσδοκίες.
Μακάρι να βγει καλή ταινία, αλλά το παρελθόν με τα videogames που έγιναν film δεν με προδιαθέτει θετικά. Για να δούμε.