Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δεν θα πλησιάσει τα games της σειράς Witcher η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του Netflix

*
H παραγωγός Lauren S. Hissrich μίλησε στο πλαίσιο της San Diego Comic-Con για την τηλεοπτική σειρά The Witcher που έρχεται στο Netflix και σημείωσε το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι των games της σειράς. Συγκεκριμένα, μετά από ερωτήσεις που έγιναν από fans για το κατά πόσο το show θα πλησιάσει στο παιχνίδι, αφήνοντας τα βιβλία, η Hissrich σημείωσε πως το πλάνο αυτή τη στιγμή για το σήμερα και το αύριο της σειράς δεν περιλαμβάνει την προσέγγιση στα games.

«Μιλώντας για το μακρινό μέλλον, με τα τωρινά δεδομένα, δεν θα κάνουμε adapt τα videogames Witcher. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει αυτό στα σχέδιά μας και επειδή πρέπει να ετοιμάσουμε το show σεζόν προς σεζόν, αυτά είναι τα δεδομένα τώρα που μιλάμε», σημείωσε χαρακτηριστικά. Οπότε προς το παρόν, πορευόμαστε με αυτά τα στοιχεία.




Δείτε το πρώτο ελληνικό trailer του The Witcher για το Netflix
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Silverblade
    • Κόβω το κεφάλι μου ότι αυτός ήταν όρος που τους έθεσε ο Sapkowski. Είναι γνωστό ότι σιχαίνεται τα παιχνίδια, παρόλο που αυτά ευθύνονται αποκλειστικά για την διεθνή πλέον φήμη των βιβλίων του.

*