Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Uncharted

*
Το Enternity χαρίζει σε 10 τυχερούς αναγνώστες του την ευκαιρία να δουν την ταινία Uncharted την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου και σε avant premiere, σε συνεργασία με την Feelgood Entertainment. Η προβολή θα γίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες Village στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στις 20.00. Η ώρα προσέλευσης είναι 19.30 και ισχύουν όλα τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του COVID-19 που έχει ορίσει η εταιρεία των κινηματογραφικών αιθουσών και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή αφήστε ένα σχόλιο στο άρθρο στο site ή στο αντίστοιχο post στο Facebook μέχρι την Δευτέρα 12.10 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα γίνει αμέσως μετά και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα για να μας στείλουν τα στοιχεία τους για να τα δώσουμε στην εταιρεία που θα κάνει τον σχετικό έλεγχο στην είσοδο του κινηματογράφου. Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει ο GDPR και θα διαγραφούν από τους servers μας μετά την ολοκλήρωση της ενέργειας.



Η επική σειρά videogames Uncharted μεταφέρεται για πρώτη φορά σε κινηματογραφική οθόνη και σε μια χορταστική, θεαματική και γεμάτη δράση περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Tom Holland (Spider-Man: No Way Home) και Mark Wahlberg (The Fighter), σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Μαζί με το απολαυστικό, πρωταγωνιστικό δίδυμο εμφανίζονται οι Antonio Banderas, Sophia Ali (The Wilds) και Tati Gabrielle (The 100). Η ταινία μάς ταξιδεύει σε εξωτικούς και μυστηριώδεις προορισμούς, για να αποκαλύψει το ξεκίνημα του Nathan Drake στο κυνήγι θησαυρών, καθώς και το χτίσιμο της σχέσης του με τον μέντορά του, Victor «Sully» Sullivan.



Ο καπάτσος Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor «Sully» Sullivan (Mark Wahlberg) για να ανακτήσουν έναν κρυμμένο θησαυρό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινάει σαν κλασική ληστεία, εξελίσσεται σε έναν εξωτικό και συναρπαστικό αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον αδίστακτο Santiago Moncada (Antonio Banderas), που θεωρεί ότι είναι ο κληρονόμος του θησαυρού. Αν ο Nate και ο Sully καταφέρουν να αποκωδικοποιήσουν τα στοιχεία και να λύσουν ένα από τα πιο αρχαία μυστήρια του κόσμου, τότε έχουν την ευκαιρία να βρουν τον αμύθητο θησαυρό, αλλά και τον χαμένο αδελφό του Nate. Η μόνη προϋπόθεση είναι να συνεργαστούν καλά μεταξύ τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
28 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Ruben Fleischer

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Uncharted
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.unchartedmovie.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 4

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*