Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο στο Disney Plus το The Star Wars Vintage Collection

*
Ακόμη περισσότερο υλικό από το σύμπαν του Star Wars απέκτησε το Disney Plus, καθώς στην υπηρεσία προστέθηκε το The Star Wars Vintage Collection, μια συλλογή από retro cartoons και shows. Το πιο αξιοσημείωτο show είναι το The Story of the Faithful Wookie, που έκανε πρεμιέρα το 1978 και παρουσίασε για πρώτη φορά τον πολυαγαπημένο χαρακτήρα Boba Fett ως μέρος του Star Wars Holiday Special. Επιπλέον, προστέθηκε και το Clone Wars, μια σειρά animated 2D του Genndy Tartakovsky, που έκανε πρεμιέρα το 2003 στο Cartoon Network. Ήταν το πρώτο show του Star Wars που προσπάθησε να καλύψει τα κενά ανάμεσα στο Episode II και Episode III. Tέλος, η λίστα με τις προσθήκες τελειώνει με τις ταινίες live-action TV Caravan of Courage: An Ewok Adventure και Ewoks: The Battle for Endor.

Συνοπτικά, το περιεχόμενο που προστέθηκε:
⦁ Caravan of Courage: An Ewok Adventure
⦁ Ewoks: The Battle for Endor
⦁ The Story of the Faithful Wookie
⦁ Ewoks
⦁ Clone Wars

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*