Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διακόπτεται επ’ αόριστον η παραγωγή του House of Cards

*
Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η επερχόμενη έκτη σεζόν του House of Cards θα είναι και η τελευταία της σειράς, το Netflix ανέστειλε επ’ αόριστον την παραγωγή. Σε κοινή δήλωση τους προς την Deadline, MRF και Netflix ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή της έκτης σεζόν του House of Cards, μέχρι νεοτέρας, προκειμένου να αναθεωρήσουν την τρέχουσα κατάσταση (κατά την οποία ο Kevin Spacey κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου), προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν αναταραχές και ανησυχίες των συντελεστών της σειράς, είτε αυτοί είναι ηθοποιοί, είτε είναι οι λοιποί εργαζόμενοι. Δεν είναι σαφές εάν και πότε θα επιστρέψει η σειρά, όμως πριν από λίγες ώρες ο δημιουργός της, Beau Willimon, περιέγραψε τους ισχυρισμούς εναντίον του ηθοποιού "ιδιαίτερα ανησυχητικούς", καθώς επίσης πως στα σχέδια του είναι ένα spin-off της σειράς.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • DrManolo
    • Τουλάχιστον να σταματήσει να γίνεται. Ειδικά όταν πρόκειται για 14χρονα. Έλεος πια με την ανωμαλία.

    • mysterious
    • O Kevin Spacey βγήκε και είπε ότι είναι gay τώρα...τώρα που βγήκε στη φόρα αυτό.Τέρμα υποκριτικό.Ειδικά όταν ισχυρίζεται ότι δεν το θυμάται το περιστατικό μιας και ήταν μεθυσμένος αλλά αν έγινε ζητά συγγνώμη.Μια χαρά θυμάται αλλά σου λέει καλύτερα να χαρακτηριστώ gay παρά ανώμαλος.

*