Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δώρο ταινίες της Disney από το Vodafone TV

*
Η Vodafone ανακοίνωσε πως κάνει δώρο σε όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV μια ακόμη ταινία Disney κάθε μέρα για όλο τον Απρίλιο, προσφέροντας συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές που άλλαξαν την Ιστορία του σινεμά, αλλά και γλυκές, ευφάνταστες ταινίες για όλα τα γούστα και τις ηλικίες. Μπορείτε να τις απολαύσετε, όποια στιγμή θέλετε μέσα από την τηλεόραση, το tablet ή το smartphone σας, στην ειδική On Demand κατηγορία Disney Movies.



Οι συνδρομητές μας μπορούν να αναζητήσουν επίσης μια ανεξάντλητη επιλογή ταινιών στην κατηγορία ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, με συναρπαστικές, δημοφιλείς ταινίες που καλύπτουν μια τεράστια κινηματογραφική γκάμα. Από blockbusters, ταινίες δράσης και περιπέτειες που σάρωσαν τα ταμεία παγκοσμίως, γλυκές κινηματογραφικές προτάσεις για παιδιά και μεγάλους, ρομαντικές ιστορίες, κωμωδίες και βιογραφίες σημαντικών προσωπικοτήτων για κάθε γούστο και προτίμηση. Ενώ, φυσικά, το συναρπαστικό περιεχόμενο και οι προσφορές του Vodafone TV δεν εξαντλούνται στην ταινιοθήκη μας.

Με περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν περιεχομένου, από αγαπημένες επιτυχίες και νέες ταινίες, όλες τις μεγάλες σειρές της HBO σε αποκλειστική πρεμιέρα, ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα των πιο σημαντικών δημιουργών του πλανήτη και την υπογραφή του National Geographic, δημοφιλή παιδικά για όλες τις ηλικίες, αλλά και shows, διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή για όλους τους συνδρομητές του Vodafone TV, η παραμονή στο σπίτι προσφέρει ευκαιρίες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και δημιουργικότητας για μικρούς και μεγάλους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*