Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκ νέου καθυστέρηση για την ταινία Morbius από την Marvel

*
Μια νέα καθυστέρηση για την ταινία Morbius ανακοίνωσε η Marvel. Πλέον η ταινία πάει μία εβδομάδα πιο πίσω και συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου 2022, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον ιδιαίτερα ανησυχητικό γιατί απλά φαίνεται πως αφορά θέματα προγραμματισμού. Η ταινία ήταν προγραμματισμένη αρχικά να προβληθεί στις 19 Μαρτίου του 2021 και μεταφέρθηκε για τις 8 Οκτωβρίου 2021. Για να μην πέσει πάνω στην πρεμιέρα της νέας ταινίας James Bond, No Time to Die, η Marvel την πήγε πιο μετά και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 2022 και πλέον την μετέφερε άλλη μια εβδομάδα πιο μετά. Το Morbius είναι η νέα ταινία στο σύμπαν του Spider-Man, όπου και ο Morbius είναι ένας επιστήμονας με μια σπάνια μόλυνση στο αίμα. Έτσι, πειραματίζεται μόνος του για να βρει θεραπεία, αλλά μεταμορφώνεται σε βαμπίρ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*