Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney γιορτάζει με video την έναρξη γυρισμάτων του Star Wars Episode VIII

Όπως έχουμε σημειώσει εδώ και μερικές ημέρες, τα γυρίσματα του Star Wars: Episode VIII ξεκινούν αυτές της ημέρες και η Disney αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα video. Την υπογραφή του σεναρίου και της σκηνοθεσίας βάζει αυτή τη φορά ο Rian Johnson (Looper, Brick), ενώ αποκαλύφθηκαν και νέοι ηθοποιοί για το καστ που θα παρελάσει από τις κινηματογραφικές αίθουσες. Μέσα στη νέα ομάδα ηθοποιών θα βρίσκονται οι Benicio Del Toro (αναφέρεται εδώ και καιρό ως ένας από τους κακούς), Laura Dern (Jurassic Park) και Kelly Marie Tran (About a Boy). Το studio παραγωγής σημειώνει, ταυτόχρονα με την ανάρτηση του συγκεκριμένου video, πως «Η Rey έκανε τα πρώτα της βήματα στον τεράστιο κόσμο του Star Wars: The Force Awakens και θα συνεχίσει το επικό της ταξίδι με τους Finn, Poe και Luke Skywalker στο Star Wars: Episode VIII, τα γυρίσματα του οποίου ξεκίνησαν στα Pinewood Studios του Λονδίνου στις 15 Φεβρουαρίου.



Στη νέα ταινία επιστρέφουν οι κλασικοί ηθοποιοί Mark Hamill, Carrie Fisher και Anthony Daniels, όπου θα συναντήσουν τη νέα γενιά των Adam  Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac και Domhnall Gleeson. Στην παραγωγή θα συμμετέχουν ακόμη οι J.J. Abrams, Jason McGatlin και Tom Karnowski. Η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VIII έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ θα η Disney έχει ανακοινώσει όλο το πλάνο της για τις επόμενες ταινίες Star Wars, που μπορείτε να βρείτε εδώ. Δείτε το video που ανακοινώνει την έναρξη των γυρισμάτων στη συνέχεια.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*