Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Disney επιβεβαιώνει την έναρξη γυρισμάτων για τη σειρά Obi-Wan Kenobi το 2020

*
Η σειρά Obi-Wan Kenobi που θα βασίζεται στον γνωστό ήρωα του Star Wars ξεκινάει τα γυρίσματά της το 2020, όπως ανακοίνωσε η Disney στο πλαίσιο του D23 για την πλατφόρμα Disney+. Ο ηθοποιός Ewan McGregor βγήκε στη σκηνή και δήλωσε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ξεκινάει πάλι να δίνει σάρκα και οστά στον αγαπημένο χαρακτήρα του franchise. Υπενθυμίζεται πως η Disney και η Lucasfilm ετοίμαζαν μια σχετική spin-off ταινία πάνω στον Obi-Wan Kenobi, ωστόσο μετά την μέτρια πορεία των Rogue One: A Star Wars Story και Solo: A Star Wars Story, αποφάσισαν να μην την πραγματοποιήσουν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για τη σειρά Obi-Wan Kenobi στο Disney+, ωστόσο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα διαβάζουμε ολοένα και περισσότερα πράγματα για την παραγωγή. Μείνετε συντονισμένοι!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Silverblade
    • Επιτέλους. Το Rogue One μια χαρά τα πήγε και μάλιστα είναι η μόνη ταινία Star Wars επί Disney που δέχονται οι purists. Το Solo κατάφεραν να το σκοτώσουν με τον άθλιο προγραμματισμό τους για να μην συμπέσει, λέει, με τη Mary Poppins...

*