Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Jodie Turner-Smith αποχώρησε από το cast της σειράς The Witcher: Blood Origin

*
Ο προγραμματισμός για τη σειρά του Netflix, The Witcher: Blood Origin προχωράει με την απώλεια μίας από τις πρωταγωνίστριες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Jodie Turner-Smith δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα της παραγωγής. Η Turner-Smith είχε τον ρόλο της Eile. Επόμενοι σταθμοί της Βρετανίδα ηθοποιού είναι οι ταινίες Without Remorse στο πλευρό του Michael B. Jordan και After Yang, δίπλα στον Colin Farrell.

Η Eile είναι επίλεκτη πολεμίστρια και πλέον ζητείται η αντικαταστάτριά της, δίχως για την ώρα να υπάρχει έστω και υπόνοια για τις υποψήφιες. Η σειρά The Witcher: Blood Origin θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια και τα γεγονότα διαδραματίζονται 1.200 χρόνια πριν από εκείνα του The Witcher.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*