Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sandra Bullock θα αντικαταστήσει τη Lady Gaga στην ταινία Bullet Train

*
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Collider, η Lady Gaga δεν θα εμφανιστεί τελικά στο action thriller Bullet Train και ο ρόλος της δόθηκε στη Sandra Bullock που θα υποδυθεί τη Maria Beetle. Η αντικατάσταση ήταν επιβεβλημένη λόγω άλλων υποχρεώσεων της Gaga, που μετέχετει στην παραγωγή House of Gucci, έχοντας το ρόλο της Patrizia Reggiani, πρώην συζύγου του Maurizio Gucci.

Στο πλευρό της Bullock στο Bullet Train πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, and Michael Shannon. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο David Leitch, που έχει στο βιογραφικό του ταινίες όπως οι Atomic Blonde, Deadpool 2 και Hobbs & Shaw.


Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα δολοφόνων που βρίσκονται σε ένα υψηλής ταχύτητας τρένο στο Τόκιο και ανακαλύπτουν πως οι αποστολές τους συνδέονται μεταξύ τους.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος της Bullock ήταν στο horror thriller Bird Box του Netflix.

To Bullet Train θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Απριλίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*