Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η επερχόμενη ταινία Mortal Kombat βρήκε τους ηθοποιούς για τους Scorpion και Shang Tsung

*
H New Line Cinema συνεχίζει τις προετοιμασίες για την παραγωγή της ταινίας Mortal Kombat που ετοιμάζεται να ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και ανακοίνωσε τους ηθοποιούς που θα αναλάβουν το ρόλο των Shang Tsung και Scorpion. O Chin Han θα υποδυθεί τον μάγο Shang Tsung και τον είδαμε πρόσφατε στο Dark Knight του Christopher Nolan, ενώ ο Hiroyuki Sanada θα φορέσει την κίτρινη μάσκα του Scorpion και τον είδαμε στο Endgame της Marvel.



Οι νέες προσθήκες στο καστ της ταινίας έρχονται να συμπληρώσουν τους Joe Taslim ως Sub-Zero, Ludi Lin ως Liu Kang, Sisi Stringer ως Mileena, Lewis Tan, Josh Lawson ως Kano, Mehcad Brooks ως Jackson “Jax” Bridges, Tadanobu Asano ως Raiden και η Jessica McNamee ως Sonya Blade.

Η νέα ταινία Mortal Kombat, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Μαρτίου 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*