Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σύνοψη της υπόθεσης του Better Call Saul

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC αφού ανακοίνωσε και επίσημα τους υποψήφιους της σειράς Breaking Bad που έχουν προταθεί για βραβείο Emmy, έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες καθώς και την σύνοψη της υπόθεσης σχετικά με το prequel spinoff της επιτυχημένης σειράς Better Call Saul. Η δήλωση αναφέρει τα εξής: ''Η σειρά τοποθετείται 6 χρόνια πριν από την συνάντηση του Saul Goodman με τον Walter White. Όταν τον συναντάμε, ο άνθρωπος που αργότερα θα γίνει ο Saul Goodman είναι γνωστός ως Jimmy McGill, ένας νεαρός δικηγόρος ο οποίος αναζητά το πεπρωμένο του, και, πιο άμεσα, προσπαθεί να εισπράξει τα προς το ζην. Δουλεύοντας μαζί του, και, συχνά, εναντίον του Jimmy, είναι ο ''fixer'' Mike Ehrmantraut, ο πολυαγαπημένος χαρακτήρας που γνωρίσαμε στο Breaking Bad. Η σειρά θα ακολουθήσει την μεταμόρφωση του Jimmy σε Saul Goodman, τον άνδρα που προσδιορίζει το ''ποινικό'', στο ''Ποινικός δικηγόρος. Ο τόνος της σειράς είναι δραματικός, πλεγμένος με σκοτεινό χιούμορ”.



Το καστ συμπληρώνουν οι: Michael McKean (Chuck, αδερφός του Saul), Rhea Seehorn (Kim), Patrick Fabian (Hamlin) και Michael Mando (Nacho). Τέλος, στη  συνέχεια μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*