Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστέρηση για το X-Men: Dark Phoenix

*
Η 20th Century Fox ανακοίνωσε καθυστερήσεις για ορισμένες από τις επερχόμενες παραγωγές της. Το X-Men: Dark Phoenix, με σενάριο και σκηνοθεσία του Simon Kinberg, επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου, όμως η νέα ημερομηνία της είναι στις 14 Φεβρουαρίου 2019, με το cast να περιλαμβάνει τους James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters, Lamar Johnson και Sophie Turner. Το The New Mutants του Josh Boone - με τους Anya Taylos-Joy, Maise Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga και Alice Braga - μεταφέρεται στις 2 Αυγούστου 2019 (ενώ ήδη μεταφέρθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2019 από 13 Απριλίου 2018). Δύο ακόμα ταινίες της εταιρείας πάνε πίσω, αφού το The Kid Who Would be King του Joe Cornish θα κάνει πρεμιέρα 1 Μαρτίου 2019 και όχι 14 Φεβρουαρίου 2019, καθώς και το Spies in Disguise των Fox Animation και Blue Sky Studios θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 19 Απριλίου 2019 αντί για τις 18 Ιανουαρίου του ίδιου έτους. Ανάμεσα στις καθυστερήσεις που ανακοίνωσε η 20th Century Fox, το Bohemian Rhapsody - το biopic του Freddie Mercury – έγινε γνωστό πως θα έρθει λίγο νωρίτερα, δηλαδή στις 2 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους και όχι στις 25 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Simon Kinberg

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*