Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο Russell Crowe στο cast του Thor: Love and Thunder

*
Ο Russell Crowe είναι η τελευταία προσθήκη στο Thor: Love and Thunder, κάνοντας τους fans της ταινίας να παραληρούν. Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του Hollywood Reporter,ο μεγάλος σταρ του κινηματογράφου θα μπει στην ομάδα της ταινίας, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ακόμη κανείς ποιο ρόλο θα αναλάβει. Από την άλλη, ο Christian Bale θα εμφανιστεί κι αυτός στην παραγωγή ως ο κακός Gorr the God Butcher. Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο cast, ο Chris Memsworth επιστρέφει ως Thor, η Tessa Thompson ως Valkyrie, η Natalie Portman ως Jane Foster, η Jaimie Alexander ως Sif και o Taika Waititi ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και η φωνή του Korg. Μένει τώρα να δούμε πότε αναμένεται η πρεμιέρα της ταινίας και αν θα υπάρξει νεότερη καθυστέρηση. Προς το παρόν, κρατάμε ότι την περιμένουμε μέσα στο 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*