Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα στη χρονιά η τέταρτη σεζόν της σειράς Star Trek: Discovery (trailer)

*
Κατά τη διάρκεια της First Contact Day και των σχετικών streams μάθαμε και τα πρώτα στοιχεία για το τι έρχεται στο Star Trek: Discovery και πότε. Στο πλαίσιο του εορταστικού streaming event αποκαλύφθηκε πως ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων θα κάνει ντεμπούτο μέσα στη χρονιά, με τη συνοδεία ενός μικρού teaser.



Το πλήρωμα της Michael Burnham παραμένει ίδιο, φορώντας νέες στολές που ταιριάζουν περισσότερο στη νέα εποχή του franchise. Οι νέες αποστολές καλούν τους πρωταγωνιστές να τα βγάλουν πέρα με μια νέα ανωμαλία που εμφανίζεται και πρέπει να δράσουν ανάλογα. Αναμένουμε με αγωνία κάποια περισσότερα στοιχεία και νέα πλάνα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+, ενώ ανακοινώθηκε και ένα ντοκιμαντέρ για την Nichols, με τίτλο Woman in Motion, που θα είναι διαθέσιμο για ενοικίαση και μέσω του Amazon από τις 3 Ιουνίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*