Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μικρή καθυστέρηση για την πρεμιέρα της ταινίας Mortal Kombat

*
Η Warner Bros. θα καθυστερήσει την πρεμιέρα της ταινίας Mortal Kombat για λίγες ακόμη μέρες. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού, η πρεμιέρα της μεταφέρθηκε από τις 16 στις 23 Απριλίου τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες (όσες λειτουργούν), όσο και στην πλατφόρμα HBO Max. Η εταιρεία διανομής επιβεβαιώνει ωστόσο την αλλαγή αυτή, χωρίς να τονίζει κάποιους ιδιαίτερους λόγους. Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Simon McQuoid και με τα μέχρι στιγμής trailers έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των φίλων της σειράς και του franchise γενικότερα. Υπενθυμίζεται, τέλος, πως λόγω της πανδημίας η ταινία είχε καθυστερήσει ήδη αρκετά μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*