Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα ταινία Transformers στον ορίζοντα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, μια νέα ταινία Transformers βρίσκεται στα σκαριά. Μάλιστα λέγεται ότι η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Angel Manuel Soto και η επιμέλεια του σεναρίου στον Marco Ramirez. Η ταινία αναμένεται να αποστασιοποιηθεί από το σύμπαν που δημιούργησαν οι πέντε ταινίες Transformers του Michael Bay αλλά και το spin-off Bumblebee. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Δεν είναι η μόνη ταινία Transformers που θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες μιας και σύμφωνα με πληροφορίες, μια ακόμα παραγωγή προετοιμάζει ο σκηνοθέτης του Creed II, Steven Caple Jr. Επιπλέον σειρά Transformers ετοιμάζει και το Nickelodeon, ενώ μέσα στο 2021 θα προβληθεί η τελευταία σεζόν του Transformers: War For Cybertron.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*