Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο 5ετές συμβόλαιο με τον George R.R. Martin υπέγραψε το HBO

*
Αποκλειστική συνεργασία με τον George R.R. Martin για παραγωγές του HBO για πέντε χρόνια εξασφάλισε το δίκτυο. Ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχημένη σειρά Game of Thrones θα συνεχίσει να δημιουργεί περιεχόμενο για την streaming πλατφόρμα HBO Max και το timing μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού οι φήμες για τα prequels της πετυχημένης σειράς έχουν ήδη αρχίζει να γεμίζουν το διαδίκτυο. Όπως φαίνεται, τo HBO Max ετοιμάζει πέντε διαφορετικά projects πάνω στον κόσμο του A Song of Fire and Ice, ενώ ο George R.R. Martin εργάζεται και στα Who Fears Death και Roadmarks. Η πρώτη συνεργασία των δύο πλευρών υπεγράφη το 2007 και οδήγησε στην τεράστια επιτυχία του Game of Thrones. Μένει να δούμε τη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*