Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο TV spot για το Bohemian Rhapsody

*
Στο νέο διαφημιστικό σποτ της 20th Century Fox για το πολυαναμενόμενο Bohemian Rhapsody, βλέπουμε την εκκεντρικότητα με την οποία ο ένας και μοναδικός Freddie Mercury τελειοποιούσε το έργο του. Ο Mercury δεν ήταν μία συμβατική περσόνα του χώρου του θεάματος, γκρεμίζοντας πολλά στερεότυπα και χρησιμοποιώντας επαναστατικές τεχνικές για την ηχογράφηση μερικών εκ των σημαντικότερων τραγουδιών στην ιστορία της μουσικής. Παρόλα αυτά, ο δρόμος προς το πάνθεον της ροκ και όχι μόνο μουσικής, δεν ήταν εύκολος. Ο περιπετειώδης τρόπος ζωής του Mercury έμπαινε συχνά εμπόδιο στο πρόγραμμα της μπάντας και η απειλή μίας από τις μεγαλύτερες μάστιγες της εποχής μας θα γονάτιζε σχεδόν οποιονδήποτε άλλον στην θέση του. Όμως, το θριαμβευτικό reunion στις παραμονές του Live Aid, οδήγησε σε ένα από τα ιστορικότερα live της ροκ ιστορίας και την απόλυτη εδραίωση του συγκροτήματος στις καρδιές των φανς. Ο Bryan Singer έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και το σενάριο είναι δια χειρός Anthony McCarten (The Theory of Everything). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Rami Malek και πλαισιώνεται από τους Gwilym Lee, Ben Hardy και Joseph Mazzello. Το Bohemian Rhapsody θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Bryan Singer

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*