Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Alita: Battle Angel

*
Η 20th Century Fox δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο trailer για την μεταφορά του Alita: Battle Angel manga στην μεγάλη οθόνη και δείχνει εντυπωσιακό. Οι καταξιωμένοι James Cameron (Avatar) και Robert Rodriguez (Sin City) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σκιαγραφήσουν την ντελικάτη αλλά και επικίνδυνη Alita (Rosa Salazar), η οποία μην έχοντας καμία πρότερη ανάμνηση αδυνατεί να βρει την θέση στον κόσμο που τόσο αγνοεί. Για καλή της τύχη, εντοπίζεται σε μία μάντρα της Iron City από τον Ido (Christopher Waltz), έναν συμπονετικό κυβερνο-γιατρό που της προσφέρει άσυλο στην κλινική του.



Στην προσπάθεια της να εγκληματιστεί με τα τερτίπια της Iron City και τις συνεχείς πρωτοφανείς εμπειρίες που συναντά, η Alita θα διχαστεί μεταξύ του Ido και του Hugo (Keenan Johnson) δεδομένου ότι ο ένας προσπαθεί να την προφυλάξει από το επικίνδυνο παρελθόν της και ο άλλος κάνει τα πάντα για να αναδυθεί στο συνειδητό της. Σύντομα όμως, άγνωστες δυνάμεις θα βλάψουν τον περίγυρο της και η Alita θα μάθει από πρώτο χέρι ότι κατέχει εξαιρετικές μαχητικές ικανότητες, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει για να απονείμει δικαιοσύνη στον άδικο αυτό κόσμο και να κάνει την διαφορά κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Το βασικό καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, and Jackie Earle Haley και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Robert Rodriguez. Στο σενάριο συμπράττουν οι James Cameron, Laeta Kalogridis και Rodriguez, ενώ οι Cameron και Jon Landau βρίσκονται στην παραγωγή. Το Alita: Battle Angel θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    12+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Robert Rodriguez

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*