Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινούν στην Ελλάδα μεγάλες παραγωγές ταινιών και σειρών του Hollywood

*
Πιο θετικά φαίνεται πως είναι πλέον τα πράγματα για τις παραγωγές του Hollywood που θέλουν να γυριστούν στην Ελλάδα. Την εξέλιξη αυτή τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ), Πάνος Κουάνης. Ο κ. Κουάνης σημείωσε πως είναι αρκετές οι παραγωγές που ετοιμάζονται να γυριστούν στη χώρα μας με μεσαίο ή και μεγάλο μπάτζετ. Η πιο μεγάλη από αυτές είναι της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται η τρίτη ταινία «Γάμος αλα ελληνικά» των Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον και μια νέα ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ που θα γυριστεί το καλοκαίρι στο Πόρτο Χέλι. Ο Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ θα γυρίσει μέρος της επόμενης sci-fi action comedy του το καλοκαίρι στην Ελλάδα, ενώ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων και της σειράς Jack Ryan είναι στη λίστα. Όπως φαίνεται, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε και αρκετές ακόμη ανακοινώσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*