Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Benedict Cumberbatch πρωταγωνιστής στη σειρά The 39 Steps του Netflix

*
Το Netflix έδωσε το πράσινο φως για μία μίνι σειρά βασισμένη στο κλασσικό θρίλερ The 39 Steps και ο Benedict Cumberbatch θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί τον Richard Hannay, έναν άνδρα που δίχως να το θέλει γίνεται μέρος μιας παγκόσμιας συνομωσίας που σκοπεύει να ανατρέψει την τάξη πραγμάτων. Το σενάριο βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του John Buchan που εκδόθηκε το 1915 και αποτέλεσε η βάση για την ταινία που γύρισε 20 χρόνια μετά ο Alfred Hitchcock.

Η σειρά αποτελεί αφορμή για μια ακόμα συνεργασία του Cumberbatch με τον Edward Berger, που θα σκηνοθετήσει σε σενάριο του Mark L. Smith. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Anonymous Content, Chapter One Pictures αλλά και η SunnyMarch του Cumberbatch. Η διαφορά είναι ότι τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στη σύγχρονη εποχή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*