Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Gerard Butler θα υποδυθεί τον Kratos στην ταινία God of War

*
Η παραγωγή της ταινίας God of War προχωράει κανονικά και όπως επιβεβαιώνει η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter, ο Gerard Butler θα υποδυθεί τον Kratos. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2021 και η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022.

Ο Butler έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως οι Law Abiding Citizen, Gods Of Egypt και 300, όπου υποδύθηκε τον βασιλιά της Σπάρτης, Λεωνίδα. Το casting δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως οι βασικοί ρόλοι σιγά, σιγά συμπληρώνονται. Όπως έγινε γνωστό ο Aidan Gallagher (The Umbrella Academy) θα υποδυθεί τον Atreus, γιό του Kratos, ο Idris Elba τον Baldur, για τον ρόλο της Freya επιλέχθηκε η Melissa McCarthy και ο Fernando Simón θα εμφανιστεί ως Odin.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • stali84
    • Ο άνθρωπος είναι γαμάτος,οτι πρέπει,και ευκαιρία να ξαναφτιαξει το σώμα του σε επίπεδο bodybuilder.

      • deathwalker
      • Συμφωνώ ότι είναι πολύ γαματος τύπος. Αλλά δεν νομίζω να μπει σε διαδικασία να ξανά να φτιάξει το σώμα του στα 51 του χρόνια όταν το έκανε αυτό πριν από 16 χρόνια ήταν 37 ρης. Και ένας λόγος παραπάνω να μην το κάνει λόγο της τεχνολογίας όπου και μπορούν να φτιάξουν ολόκληρα σώματα απομίμηση από σιλικόνη. Έτσι και με αυτόν τον τρόπο και τα αποτελέσματα που θέλουν θα έχουν και δεν θα μπει σε διαδικασίες. Αλλά από την άλλη μπορεί και να το κάνει αν το επιλέξει και να είναι φυσικός.

*