Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Keanu Reeves σε συζητήσεις για το Fast & Furious 9

*
Ο Keanu Reeves έχει εμφανιστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπημένες ταινίες όλων των εποχών με την φαρέτρα του να περιλαμβάνει παραγωγές όπως το Speed, τη σειρά Matrix και πιο πρόσφατα την πολύ πετυχημένη τριλογία John Wick. Φυσικά η συμμετοχή του στο αναμενόμενο Cyberpunk 2077 της CD Projekt Red δεν περνάει απαρατήρητη και η μεγάλη αποδοχή του κόσμου αποτελεί αποδεικτικό για την συνεισφορά του ηθοποιού στο χώρο. Όπως αποκαλύφθηκε από τον Chris Morgan, σεναριογράφο των πέντε τελευταίων Fast and Furious ταινιών καθώς και του Hobbs and Shaw, έχει έρθει πολλές φορές σε συζητήσεις με τον Keanu Reeves με στόχο την εισαγωγή του στο σύμπαν.



Τον Αύγουστο μάλιστα ο Dwayne Johnson αποκάλυψε πως ο Reeves ήταν σε συζητήσεις ώστε να εμφανιστεί στην ταινία Hobbs και Shaw ως ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Eteon. Το Fast and Furious 9 αναμένεται να προβληθεί τον επόμενο Μάιο με τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson και Ludacris να επιστρέφουν στους ρόλους τους.

Ο Dwayne Johnson προηγουμένως είχε δηλώσει ότι δεν θα εμφανιστεί σε αυτή την ταινία μετά από διαφωνία με τον Diesel, όμως όλα δείχνουν πως τα μεταξύ τους προβλήματα έχουν λυθεί. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*