Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Robert Pattinson στο ρόλο του νέου Batman

*
Ο 33χρονος Robert Pattinson φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για να υποδυθεί τον Batman στην επόμενη ταινία της σειράς που έρχεται στις 25 Ιουνίου 2021. Οι πληροφορίες έρχονται από ιστοσελίδες του εξωτερικού και αναφέρουν πως δεν πρόκειται -ακόμη- για κάποια οριστική εξέλιξη, ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά.

Η Warner Bros. δεν πήρε επίσημα θέση για το θέμα και όπως φαίνεται ο Pattinson θα αντικαταστήσει τον Ben Affleck. H φάση του pre-production για τη νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στα τέλη της τρέχουσας χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης.


Αν ολοκληρωθεί το deal, ο Pattinson θα είναι ο δεύτερος πιο νέος ηθοποιός που θα παίξει το ρόλο του Batman, πίσω από τον Christian Bale που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στην ηλικία των 31 στο Batman Begins.

O Matt Reeves βρίσκεται πίσω από τη νέα ταινία και έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στα δύο τελευταία sequels του Planet of the Apes.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Θα εχει στρασάκια και ο μπάτμαν τώρα; Το παλικάρι δεν κάνει για batman, σκληροτράχηλος δεν είναι ούτε μοιάζει να είναι κατάλληλος για action movie. Βαλθήκανε να καταστρέψουν όλα τα franchise και τους ήρωες που αγαπάμε. Ζούμε σε μια εποχή που αν είσαι ατάλαντος εχεις τεράστιες ευκαρίες στο Hollywood.

    • alex4444
    • Εγω το βλεπω θετικα παντως. Ο συγκεκριμενος ειναι της βρετανικης σχολης, που δεν αρκει να σαι εμφανισιμος για να πας μπροστα. Εχει παιξει διαφορετικους ρολους, λαμβανοντας διακρισεις και πολυ καλες κριτικες για τη δουλεια του. Το twilight τον εχει στοιχειωσει οπως ειναι φυσικο και του εχει φορεσει ενα πολυ συγκεκριμενο image, αλλα αν κρινοταν ο Ben Affleck απο ρολους σε ρομαντικες κομεντι που εχει παιξει, ισως να μην ειχαμε δει εναν απο τους καλυτερους batman/bruce wayne ως σημερα.

      Αν το direction ειναι αυτο που πρεπει, νομιζω οτι θα τα καταφερει μια χαρα. Κι οπως ειχα πει για την υποψηφιοτητα του Affleck στο ρολο μερικα χρονια πριν, "he's got the chin".

    • Alias
    • Ο ευαισθητος βρικολακουκης του τουαιλαιτ που λαμπυριζει στον ηλιο ως μπατμαν... Seems legit...

    • Geovra
    • Πανω που ελεγες οτι ο Batman -Clooney με τις ρωγες στην στολη ηταν οτι χειροτερο...guess again...to the fuckcave

*