Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο σκηνοθέτης των Moon και Warcraft υπενθυμίζει πως θέλει να κάνει ταινία το θρυλικό Full Throttle

*
Ο Duncan Jones, σκηνοθέτης των Moon (2009) και Warcraft (2016) δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ταινία το κλασικό adventure Full Throttle της LucasArts. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1995, ανήκει στην κατηγορία των point and click adventures και θεωρείται από τα κορυφαία στο είδος του, φέροντας και την υπογραφή του Tim Schafer. Ο Duncan έχει τοποθετηθεί δημόσια αρκετές φορές για τον τίτλο αναφέροντας το πόσο τον έχει λατρέψει, ενώ το ενδιαφέρον του για το Full Throttle αναθερμάνθηκε από ένα fan-made CGI της εισαγωγικής σκηνής που εμφανίστηκε πέρσι.



Και μάλιστα σημείωσε πως έγραψε ένα πρώτο draft για το σενάριο μιας τέτοιας ταινίας.



Ακόμη και ο ίδιος ο Schafer δήλωσε τότε έκπληκτος από την εξέλιξη αυτή!



Βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά και ο ίδιος επανέλαβε πως θα ήθελε να φτιάξει αυτήν την ταινία αν του επιτραπεί και μάλιστα με την άδεια της Disney και το Disney+.



H LucasArts και τα παιχνίδια της ανήκουν στην Disney μετά την εξαγορά του 2013 και από τότε η Double Fine έχει κάνει remaster κάποια θρυλικά παιχνίδια της, όπως τα Day of the Tentacle, Grim Fandango και Full Throttle. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*