Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Jasmila Žbanić και Ali Abbasi είναι οι δύο νέοι σκηνοθέτες της σειράς The Last of Us του ΗΒΟ

*
Δύο νέοι σκηνοθέτες προστέθηκαν στην ομάδα της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us του HBO. Πρόκειται για την Jasmila Žbanić (Aida) και τον Ali Abbasi (Border), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον δημιουργό του Chernobyl, Craig Mazin και τον Neil Druckmann της Naughty Dog. Το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, δίχως να πρόκειται για πιστή αντιγραφή.

Όσον αφορά το cast, ως τώρα έχει επιβεβαιώθεί ο Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D), στον ρόλο του Tommy, δηλαδή του μικρού αδερφού του Joel, τον οποίο θα υποδυθεί η Pedro Pascal (The Mandalorian). Στο πλευρό τους η Bella Ramsey (Game of Thrones) στο ρόλο της Ellie.


Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 5 Ιουλίου 2021, στο Calgary του Καναδά και προβλέπεται να ολοκληρωθούν στις 8 Ιουνίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*