Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι Jeremy Irons και Brendan Gleeson στην ταινία Assassin's Creed

Οι Jeremy Irons και Brendan Gleeson προστέθηκαν στο cast της πολύ-αναμενόμενης ταινίας Assassin's Creed. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline, οι Irons και Gleeson θα υποδυθούν τους πατεράδες των Michael Fassbender και Marion Cotillard αντίστοιχα. Ο Irons έχει κερδίσει Όσκαρ A’ ανδρικού ρόλου για την ταινία Reversal of Fortune (Το Γύρισμα της Τύχης) το 1990, ενώ δύο χρόνια πριν είχε πρωταγωνιστήσει (μαζί με την Geneviève Bujold) στη ταινία Dead Ringers, σε σκηνοθεσία David Cronenberg. Από την άλλη, ο Brendan Gleeson συμπρωταγωνίστησε στο In Bruges (Αποστολή στην Μπριζ) το 2008, ενώ υποδύθηκε τον Alastor 'Mad-Eye' Moody στις ταινίες Harry Potter. Αξιόλογη εμφάνιση έκανε επίσης και στο 28 Days Later (28 μέρες μετά) το 2002, όπου και συμπρωταγωνίστησε δίπλα στους Cillian Murphy, Naomie Harris και Christopher Eccleston.



Αν μη τι άλλο πρόκειται για ένα εντυπωσιακό cast, κάτι που δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση, καθώς πρόκειται για μια ταινία που βασίζεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή video game franchises και το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 91 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον πλανήτη. Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Justin Kurzel, ο οποίος πρόσφατα συνεργάστηκε με τους Fassbender και Cotillard στο Macbeth, μετά το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 2011 στο The Snowtown Murders. Η πρεμιέρα της ταινίας Assassin's Creed αναμένεται στις 21 Δεκεμβρίου του 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Justin Kurzel

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Fotis333
    • Επίσης η Irons έπαιξε για 3 σαιζόν τον Rodrigo Borgia στην ομώνυμη σειρά του Showtime και ήταν το λιγότερο εκπληκτικός! Πολύ καλό κάστ. Μου αρέσει.
      Ελπίζω στην προκειμένη περίπτωση να μην ισχύει αυτό που έχουμε δει πολλές φορές. Ότι εκεί που μαζεύονται πολλά μεγάλα ονόματα το περιεχόμενο είναι κακό.

    • lovesfool
    • Γιατί είχα την εντύπωση ότι ο Gleeson είχε δώσει τη φωνή του σε κάποιο από τα παιχνίδια της σειράς;

      Σε κάθε περίπτωση, πάντως, και οι δύο έχουν εμπειρία από μεσαιωνικό setting. Ήταν και οι δύο εκπληκτικοί, για παράδειγμα, το Kingdom of Heaven, που είναι την ίδια χρονικής περιόδου και γεωγραφικής θέσης με την ταινία Assassin's Creed (και πολύ καλή, υποτιμημένη ταινία κατά τη γνώμη μου).

*