Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι ταινίες της Warner Bros. επιστρέφουν στον κινηματογράφο το 2022

*
Η απόφαση της Warner Bros. να διαθέσει τις φετινές ταινίες της στο HBO Max και στον κινηματογράφο ταυτόχρονα έφερε μεγάλες αντιδράσεις, αλλά η κατάσταση αλλάζει από το 2022. O CEO της WarnerMedia, Jason Kilar, δήλωσε σε ιστοσελίδα του εσωτερικού πως η εταιρεία επιστρέφει στο μέχρι προ-κορονοϊού πλάνο της, στη διάθεση δηλαδή των ταινιών της πρώτα στον κινηματογράφο και μετά στο HBO Max. Στην παρούσα φάση, οι ταινίες προβάλλονται για ένα μήνα στο HBO Max, παράλληλα με τις πρεμιέρες σε κινηματογραφικές αίθουσες, και στη συνέχεια αφαιρούνται. Η Warner θα ξεκινήσει την κινηματογραφική πρωτιά το 2022 με επιλεγμένες αλυσίδες κινηματογράφων και το 2023 θα επιστρέψει στο κλασικό της μοντέλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*