Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του The Witcher (trailer)

Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα λόγω Covid-19, το Netflix αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν της σειράς The Witcher ολοκληρώθηκαν. Για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, η υπηρεσία streaming κυκλοφόρησε ένα behind the scenes video και μοίρασε μερικά sneak peaks για το τι θα αντιμετωπίσουν οι Geralt, Ciri και οι υπόλοιποι ήρωες. Επιπλέον, η showrunner της σειράς Lauren Schmidt Hissrich ανέφερε πως τα γεγονότα της δεύτερης σεζόν αφορούν την ιστορία του βιβλίου Blood of Elves. Το Blood of Elves είναι η πρώτη νουβέλα του The Witcher -καθώς τα προηγούμενα βιβλία ήταν συλλογές μικρών ιστοριών- και εστιάζει στην εκπαίδευση της Ciri και του Geralt στο Kaer Morhen.

Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας της σεζόν 2, αλλά το Netflix αναφέρει πως θα "έρθει σύντομα". Ακόμη, η εταιρία ετοιμάζει μια σειρά live-action prequel και ένα anime στο σύμπαν του The Witcher.


Δείτε παρακάτω το επίσημο behind the scenes trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*