Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 40 παραγωγές anime στο Netflix το 2021

*
Η επιτυχία της σειράς Blood of Zeus άνοιξε την όρεξη των υπεύθυνων του Netflix, που προετοιμάζονται να λανσάρουν 40 νέες παραγωγές anime μέσα στο 2021. Σε αυτές περιλαμβάνονται η μεταφορά του ιαπωνικού manga Record of Ragnarok, που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. Επιπλέον υπάρχουν το Yasuke, που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Απριλίου και έχει ως θέμα έναν μετανάστη από την Αφρική που βρίσκεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία και το Resident Evil: Infinite Darkness, που βασίζεται στα δημοφιλή video game franchises.

Στις 8 Απριλίου θα ξεκινήσει να προβάλεται το The Way of the Househusband, που είναι επίσης βασισμένο σε ιαπωνικό manga. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety, ο αριθμός των παραγωγών anime που θα έρθουν στο Netflix ως το τελος του 2021, είναι διπλάσιος σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2020.


Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η παγκόσμια αγορά anime έφτασε τα $23 δισ. το περασμένο έτος και προβλέπεται ότι ως το 2025 θα ξεπεράσει τα $36 δισ. Προφανώς αυτές οι ανοδικές τάσεις παρακίνησαν τη Sony να κινηθεί για την αγορά του anime video site Crunchyroll, έναντι $1,2 δισ. Σημείωνεται ότι η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω έρευνας για μονοπωλιακές τακτικές, που διεξάγεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*