Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανικός στην άσφαλτο στο νέο trailer της ταινίας F9: The Fast Saga

H Universal Pictures δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία F9: The Fast Saga του Justin Lin. Είναι το 9ο φιλμ της δημοφιλούς σειράς Fast & Furious και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021. Ο Dom Toretto τον οποίο υποδύεται ο Vin Diesel, ζει ήσυχα μακριά από τη δράση, μαζί με την Letty και τον γιό τους, Brian, γνωρίζοντας ότι ο κίνδυνος μπορεί να εμφανιστεί ανά πασα στιγμή. Αυτή τη φορά, ο Dom θα αναγκαστεί να τα βάλει με παλιές του αμαρτίες, προκειμένου να σώσει αυτούς που αγαπάει. Στο πλευρό του τα μέλη της ομάδας, που ενώνονται για να αντιμετωπίσουν τον πλέον ικανό δολοφόνο και οδηγό, που δεν είναι αλλός από τον Jakob (John Cena), τον ξεχασμένο αδερφό του Dom.

Στο F9: The Fast Saga επιστρέφει σε ρόλο σκηνοθέτη ο Justin Lin, ύστερα από τη δουλειά του στην τρίτη, την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη ταινία. Το σενάριο μεταφέρει τη δράση στον Λονδίνο το Τόκιο, την Κεντρική Αμερική, το Εδιμβούργο, σε μια αποθήκη στο Αζερμπαϊτζάν αλλά και στους δρόμους της Τυφλίδας.


Στο πλευρο των πρωταγωνιστών οι Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Oscar winner Helen Mirren, Charlize Theron και Cardi B.

Η ομάδα των παραγωγών αποτελείται από τους Neal H. Moritz, Vin Diesel, Jeff Kirschenbaum, Joe Roth, Justin Lin, Clayton Townsend και Samantha Vincent.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*