Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανότητες για τηλεοπτική σειρά The Lord of the Rings

*
Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στις κινηματογραφικές αίθουσες, είναι πολύ πιθανό, η τριλογία The Lord of the Rings να αποτελέσει μια από τις μελλοντικές τηλεοπτικές σειρές του Amazon. Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, για την ώρα δεν υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία και σε αυτές παίρνουν μέρος η Warner Bros. TV οι κληρονόμοι του J.R.R. Tolkien αλλά και ο ίδιος ο CEO της Amazon, Jeff Bezos. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η σελίδα Variety, η συμμετοχή του Bezos στις συζητήσεις δείχνει το μέγεθος της σοβαρότητάς τους. Εννοείται ότι, αν υπάρξει συμφωνία θα πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη και δεν αποκλείεται, μιας και ο τηλεοπτικός χρόνος δεν έχει τους περιορισμούς που θέτει ο κινηματογράφος, να δούμε επιτέλους την πλήρη μεταφορά των γεγονότων, όπως με κάθε λεπτομέρεια τα είχε περιγράψει ο Tolkien στα βιβλία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*