Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ εισπράξεων στην πρεμιέρα του το Star Wars: The Force Awakens

Η πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens –το απόγευμα της Πέμπτης σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες- έφερε ρεκόρ εισπράξεων, ξεπερνώντας το ρεκόρ που είχε σημειώσει στην πρεμιέρα του το Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 τον Ιούλιο του 2011. Σύμφωνα με το Variety, η έβδομη ταινία Star Wars σημείωσε -κατά τη διάρκεια των πρώτων προβολών της- εισπράξεις που φτάνουν τα $57 εκατομμύρια, σε σχέση με τα $43.5 εκ. που είχε σημειώσει η τελευταία ταινία Harry Potter.



Επιπλέον, το Star Wars: The Force Awakens έφερε επίσης νέο ρεκόρ εισπράξεων ($5.7 εκ.) στις αίθουσες IMAX, ενώ η γνωστή πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων Fandango ανακοίνωσε εισπράξεις $100 εκ. μόνο από τις προ-αγορές εισιτηρίων του The Force Awakens. Σημειώνεται ότι η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στις περισσότερες αίθουσες του πλανήτη είναι σήμερα, 18 Δεκεμβρίου. Επομένως, έρχονται και άλλα ρεκόρ! Μέχρι τότε, Μay the force be with you.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    J.J. Abrams

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*