Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 4K Blu-ray όλες οι ταινίες Indiana Jones

*
Με αφορμή τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, η Paramount πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα Ultra HD Blu-ray set που θα περιλαμβάνει τα Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade και Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, σε ανάλυση 4K, με υποστήριξη για Dolby Vision και HDR-10. Επίσης ο ήχος έχει υποστεί επεξεργασία από την Skywalker Sound από τον original sound designer Ben Burtt και πλέον είναι συμβατός με την τεχνολογία Dolby Atmos.

Πέρα από τα Blu-rays, στη συσκευασία θα περιλαμβάνονται και ψηφιακά αντίτυπα, για την ποιότητα των οποίων δεν έχουν δοθεί πληροφορίες. Η συλλογή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 8 Ιουνίου 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*