Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Netflix η πρεμιέρα της ταινίας The Mitchells vs. The Machines

*
Μετά την επιτυχία του Into the Spider-verse, οι Phil Lord και Christopher Miller ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του επόμενου project τους στο Netflix. Μέσω ενός post στο Twitter ανακοινώθηκε πως η πολυαναμενόμενη κωμωδία The Mitchells vs. The Machines, θα ξεκινήσει να προβάλεται στη συνδρομητική υπηρεσία στις 30 Απριλίου 2021. Οι Fred Armisen, Chrissy Teigen, Sasheer Zamata, Charlyne Yi και Conan O'Brien δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Το σενάριο περιστρεφεται γύρω από μία οικογένεια, τα μέλη της οποίας προσπαθούν να ζουν αρμονικά μεταξύ τους, παρά τα εμπόδια που θέτει η σύγχρονη τεχνολογία. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με σκοπό να συνοδεύσουν την μεγαλύτερη κόρη, Katie στο κολλέγιο, τα ρομπότ και άλλες βοηθητικές μηχανές, απειλούν να καταστρέψουν τους όποιους δεσμούς.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*