Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν δίμηνη καθυστέρηση για την πρεμιέρα της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Sony μετάθεσε την πρεμιέρα της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City. Αν είχατε σημειώσει στο ημερολόγιό σας την 3η Σεπτεμβρίου, σβήστε τη και στη θέση της γράψτε την 24η Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος είναι για να μην συμπέσει με την πρεμιέρα της ταινίας Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings της Disney.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City καλύπτει τα γεγονότα των δύο πρώτων video games του franchise και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Johannes Roberts. Επιπλέον, η παραγωγή θα απέχει αρκετά από αυτό που είδαμε στις ταινίες με την Milla Jovovich. Το σενάριο θα επικεντρώνεται στην ιστορία των Claire και Chris Redfield, του Leon Kennedy, της Jill Valentine και άλλων χαρακτήρων. Ο σκηνοθέτης υποσχέθηκε μια αρκετά πιο «σκοτεινή» και τρομακτική Racoon City, που θα θυμίζει αρκετά αυτό που βίωναν οι gamers με την κυκλοφορία των πρώτων τίτλων, ενώ δήλωσε πως έμπνευσή του ήταν ο John Carpenter και ταινίες όπως τα Assault on Precinct 13 και The Fog.


Στα σκηνικά θα περιλαμβάνονται τόσο το αστυνομικό τμήμα της πόλης, όσο και η Spencer Mansion. Στο Resident Evil: Welcome to Racoon City συμμετέχουν ακόμη σε βασικούς ρόλους οι: Robert Kulzer (Resident Evil του Paul W.S. Anderson), James Harris (I Am Not A Serial Killer), Hartley Gorenstein (The Boys), Martin Moszkowicz, Alex Zhang (Greyhound), Victor Hadida, Colin Scully και Alex Westmore.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*