Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σύντομο νέο trailer για την ταινία Doom: Annihilation

*
H Universal 1440 Entertainment δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία Doom: Annihilation. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στις εγκαταστάσεις της UAC και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Phobos Compound, με το σενάριο να περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα πεζοναυτών που έχουν σταλεί εκεί με σκοπό την εξερεύνηση. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο και στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege, Resident Evil: Afterlife). Στο cast μετέχουν οι Nina Bergman, Amy Manson (Once Upon a Time, The White Princess), Dominic Mafham (Doctor Who, Humans), Clayton Adams (Stealth) και πολλοί άλλοι. Το Doom: Annihilation θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*