Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος τα γυρίσματα της ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City, σύντομα το πρώτο trailer

*
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας Resident Evil: Welcome to Raccoon City, που φιλοδοξεί να κάνει reboot το κινηματογραφικό τμήμα του franchise, ολοκληρώθηκαν. Η Capcom επιβεβαίωσε τις παραπάνω πληροφορίες στο πλαίσιο του Resident Evil Showcase, αναφέροντας πως πλέον η παραγωγή θα ρίξει το βάρος της στη δημιουργία των CGI τεράτων. Η πρεμιέρα της κινηματογραφικής παραγωγής έχει οριστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου και τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Johannes Roberts. Η ταινία Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα μας ταξιδέψει στα πρώτα δύο games και οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί είναι πως θα έχουμε να κάνουμε με μια εντελώς φρέσκια προσέγγιση. Clair και Chris Redfield, Leon Kennedy και Jill Valentine θα είναι μόλις λίγοι από τους χαρακτήρες που θα παρελάσουν από το κινηματογραφικό πανί. Μένει να δούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*