Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Το Lisey’s Story του Stephen King στο Apple TV+ από τον J.J. Abrams

*
Η Apple φαίνεται πως άρχισε ήδη να επενδύει σε αρκετό νέο ποιοτικό content για το Apple TV+ εξασφαλίζοντας τη μεταφορά του Lisey’s Story από τον J.J. Abrams. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Apple συμφώνησε για 8 επεισόδια που θα γραφτούν από τον ίδιο τον Stephen King και θα παραχθούν από την Bad Robot Productions των J.J. Abrams και Ben Stephenson. Η Julianne Moore θα βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στο ρόλο του executive producer. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πόσα χρήματα δαπάνησε η Apple για τα δικαιώματα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως είναι μια σημαντική κίνηση στον πόλεμο των streaming υπηρεσιών. Αυτό θα είναι και το τρίτο project με την Bad Robot και στο οποίο η ηρωίδα είναι χήρα και ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της, λίγα χρόνια μετά το θάνατό του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*