Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix απλοποιεί περαιτέρω την εμφάνιση στα παιδικά του προφίλ

*
Με στόχο να κάνει το περιβάλλον της πλατφόρμας της πιο προσιτό στα παιδιά, το Netflix ξεκίνησε τις αλλαγές στα παιδικά προφίλ των χρηστών του. Η αλλαγή αυτή περιλαμβάνει τις προσθήκες των βασικών χαρακτήρων πάνω από τα ορθογώνια thumbnails, καθώς και κάποιες άλλες ενδείξεις σε διάφορα σημεία της οθόνης. Το Netflix σημείωσε πως έκανε αυτές τις αλλαγές για να βοηθήσει περισσότερο τα παιδιά να αναγνωρίζουν τους πρωταγωνιστές των αγαπημένων τους ταινιών και σειρών και να βοηθήσει έτσι στο να μπορούν να πλοηγηθούν πιο εύκολα στο μενού του. Για να εμφανιστεί ένα show στα αγαπημένα του παιδιού θα πρέπει να έχει ξεκινήσει έστω να το παρακολουθεί και στο νέο αυτό χαρακτηριστικό περιλαμβάνονται όλες οι παραγωγές, ακόμη και τρίτων που απλά περιλαμβάνονται στην βιβλιοθήκη της πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*