Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το comic BRZRKR του Keanu Reeves είναι το επόμενο action franchise του Netflix

*
Το επόμενο action franchise του Netflix θα ειναι βασισμένο στη σειρά comics BRZRKR του Keanu Reeves. Η συνδρομητική υπηρεσία προετοιμάζει όχι μόνο μία ταινία live-action με παραγωγό και πρωταγωνιστή τον Reeves αλλά και μια σειρά anime που θα λειτουργεί ως sequel και ο Reeves θα δανείσει την φωνή του στον πρωταγωνιστή.

Το BRZRKR είναι ένα comic χωρισμένο σε 12 τεύχη και εκδίδεται από τη Boom Studios. Το σενάριο γράφουν ο Reeves και ο Matt Kindt (Folklords, Justice League of America) με τον Ron Garney να έχει ρόλο σχεδιαστή. Πρωταγωνιστής είναι ένας ιδιαίτερα βίαιος, αθάνατος berserker, με παρουσιαστικό ίδιο με αυτό του Keanu Reeves. Έχει ζήσει για πάνω από 80.000 χρόνια και τη σημερινή εποχή είναι υπάλληλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*