Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer του Stranger Things υπό τους ήχους του Michael Jackson

*
Στη δημοσιότητα δόθηκε το trailer της δεύτερη σεζόν του Stranger Things από το Netflix. Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το παρακάτω trailer η σειρά θα σας ξυπνήσει αρκετές θύμησες από την δεκαετία του ’80. Λίγο το Dragon’s Lair, λίγο η μουσική υπόκρουση από τον Michael Jackson θα σας ταξιδέψουν στο παρελθόν, με την supernatural σειρά να υπόσχεται να κάνει ανατριχιαστικές τις φθινοπωρινές σας νύχτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Φοβερή η πρώτη σεζόν και μάλλον θα τα σπάσει η δεύτερη!!η 80τίλα που αναδύει η σειρά δημιουργεί νοσταλγία ακόμα και σε μας που δεν ζήσαμε τότε και αυτό είναι η μεγάλη επιτυχία της!!
      Πόση ''αρρώστια'' το πλάνο στο 0:43 μου θύμισε bloodborne με OldOnes και Amygdala!! το ''upside down'' θα τα βρεί σκούρα με το τρελό και αγαπημένο μας παρεάκι!!η Eleven που επιστρέφει θα λέγεται Twelve ?! :xD

      Υ.Γ.και τα 9 επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στις 27 Οκτωβρίου όχι μόνο το πρώτο..Netflix and chill είσαι αφού :p

*