Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τρίτη σεζόν για τη σειρά Drive to Survive στο Netflix

*
Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δύο πρώτοι κύκλοι, η σειρά Drive to Survive που έχει ως θέμα τη Formula 1, ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, τα συνεργεία γυρισμάτων του Netflix ήταν κοντά στα πληρώματα των ομάδων κατά τη διάρκεια των πρώτων αγώνων τη σεζόν και πιο συγκεκριμένα στον πρώτο αγώνα βρέθηκαν σε McLaren και Red Bull.

Επιπλέον, η Formula 1 προσπαθεί συνεχώς να δίνει πρόσβαση στο κοινό από όλο και περισσότερες πλατφόρμες. Όπως δήλωσε ο CEO, Chase Carey, η Formula 1 έχει έρθει σε συμφωνία με το YouTube για την ζωντανή μετάδοση του Eifel Grand Prix που θα πραγματοποιηθεί στο Nurburgring της Γερμανίας. Είναι η πρώτη φορά που κοινό από επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ο,τι συμβεί το συγκεκριμένο τριήμερο δωρεάν, μέσω του επίσημου καναλιού της Formula 1 YouTube.


Ακόμα, μια από της φιλοδοξίες του Carey είναι να λανσάρει την υπηρεσία streaming F1 TV Pro, σε ακόμα περισσότερες αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*