Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us S01E04: Please Hold to My Hand Review

  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Jeremy Webb

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Pedro Pascal, Bella Ramsey, Lamar Johnson

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Last of Us S01E04: Please Hold to My Hand
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.hbo.com/the-last-of-us FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
*
Είδαμε το The Last of Us S01E04: Please Hold to My Hand που αποτελεί το αποκορύφωμα της προετοιμασίας για την... καταιγίδα που θα ακολουθήσει και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας.

Μετά από το ίσως πιο πολυσυζητημένο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας που διανύουμε, το 4ο κεφάλαιο του The Last of Us διατηρεί έναν ήπιο τόνο που προμηνύει  εκρηκτική συνέχεια. Ο Joel και η Ellie οδεύουν προς το Wyoming, όταν μια ενέδρα τους αναγκάζει να κρυφτούν για να ζυγίσουν την κατάσταση.




Το Please Hold to My Hand ξεκινά με τη συνέχεια του ταξιδιού του Joel και της Ellie, με το αμάξι που πήραν από το σπίτι του Bill. Με τη βοήθεια χάρτη αποφασίζουν να περάσουν μέσα από το Kansas, ώστε να γλιτώσουν χρόνο, όμως η επιλογή αυτή αποδεικνύεται τουλάχιστον ατυχής, όταν μια ομάδα ληστών τους επιτίθεται, κοστίζοντάς τους το όχημα, αλλά και μερικές σφαίρες. Ύστερα από μια σύντομη ανταλλαγή πυρών, στην οποία συμμετείχε και η Ellie, σώζοντας τη ζωή του Joel, η κοινότητα που ανήκαν οι ληστές εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό, θεωρώντας υπόλογο έναν συγκεκριμένο εχθρό της.



Στο μεταξύ, το δίδυμο αποφασίζει να κρυφτεί έως ότου ηρεμήσουν τα πράγματα. Έτσι, οι δυο τους περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, για πρώτη φορά έως τώρα στη σειρά, θερμαίνοντας σημαντικά τη σχέση τους. Παράλληλα γνωρίζουμε την Kathleen, την αρχηγό της προ-αναφερθείσας κοινότητας που δεν έχει σχέση ούτε με τους Fireflies, ούτε και με τη FEDRA. Την Kathleen υποδύεται η Melanie Lynskey (Yellowjackets, Two and a Half Men), η οποία δείχνει από την πρώτη στιγμή πως δεν αστειεύεται και πως θα κάνει τα πάντα για την προστασία των ανθρώπων της. Η Kathleen θέλει να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για τον θάνατο των στρατιωτών της (τους ληστές που επιτέθηκαν στον Joel και την Ellie) και είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να το πετύχει.



Το φινάλε του επεισοδίου αποτελεί το αποκορύφωμα της προετοιμασίας για την… καταιγίδα που μαίνεται, ύστερα από την υποφαινόμενη ηρεμία που το διακατέχει.  Αν και προόδευσε απειροελάχιστα την πορεία των πρωταγωνιστών του, χρησιμοποίησε τα 45 του λεπτά για να δώσει το απαραίτητο βάθος τόσο στους ίδιους, όσο και στους καινούργιους τους εχθρούς, με τους οποίους φαίνεται πως θα υπάρξει σύγκρουση στο επόμενο κεφάλαιο. 

7

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*