Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Last of Us S01E06: Kin Review

  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    18+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Jasmila Zbanic

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Pedro Pascal, Bella Ramsey, Rutina Wesley

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • The Last of Us S01E06: Kin
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.hbo.com/the-last-of-us FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 8

    ENTERNITY SCORE
*
Το The Last of Us S01E06: Kin κάνει ένα χρονικό άλμα τρεις μήνες μπροστά, μετά τα όσα συνέβησαν στο τέλος του Endure and Survive. Το επεισόδιο που σκηνοθετεί η Jasmila Žbanić αλλάζει δραματικά στο σκηνικό, με ένα κατάλευκο και χιονισμένο Wyoming όπου ο Joel βρίσκει επιτέλους τον αδελφό του, Tommy.  Αυτή φαίνεται πως είναι η πρώτη φορά που η Ellie καλωσορίζεται σε μια ασφαλή και ειρηνική κοινότητα, αν και η υποδοχή δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τους δύο πρωταγωνιστές.



Οι πρώτοι άνθρωποι που εντόπισαν τους δύο ξένους να πλησιάζουν, έσπευσαν να διαπιστώσουν αν πρόκειται για μολυσμένους, βάζοντας ένα καλά εκπαιδευμένο σκυλί να τους μυρίσει. Εδώ βλέπουμε έναν τρομοκρατημένο Joel, αφού περιμένει από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο την επίθεση του σκυλιού στην Ellie, κάτι που, αργότερα, εκμυστηρεύεται στον αδελφό του. Ο Joel νιώθει τη φυσική του κατάσταση να επιδεινώνεται και τη λειτουργία του εγκεφάλου του να επιβραδύνεται, γι’ αυτό και αποφασίζει να εμπιστευτεί την Ellie στον Tommy. Ο Tommy είναι έκπληκτος με όσα ακούει, όμως είναι πρόθυμος να βοηθήσει. Η Ellie, από την άλλη, δε θέλει ούτε να σκέφτεται την αποδέσμευση του Joel από τον προστάτη της.



Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, τόσο ο Joel, όσο και η Ellie, βρίσκουν την ευκαιρία τους να συλλογιστούν τις ζωές τους μέχρι εκείνο το σημείο, μια και βρίσκονται σε ένα ασφαλές μέρος, έστω και για λίγο. Όμως ξέρουν και οι δύο πως δεν μπορούν να μείνουν εκεί. Ύστερα από την εσωτερική τους πάλη για να ξεχάσουν και να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν, τελικά, συνεχίζουν την πορεία τους μαζί, έχοντας έρθει ακόμα πιο κοντά. Το Kin δεν περιέχει σκηνές δράσης, σε αντίθεση με το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας, όμως φέρει τον ίδιο αντίκτυπο και την ίδια βαρύτητα, χάρη στην διακριτική ανάπτυξη χαρακτήρα των πρωταγωνιστών του. Η γραφή είναι για ακόμα μια φορά εξαιρετική και οι Pedro Pascal και Bella Ramsey αποδίδουν ξανά τα μέγιστα.



Το φινάλε του Kin μάς προετοιμάζει για τις νέες αντιξοότητες που περιμένουν στο μέλλον. Πιθανότατα, στο 8ο επεισόδιο της σειράς, αφού το επόμενο θα κάνει μια αναδρομή στην όχι και τόσο παλιά ιστορία της Ellie. Το Left Behind θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου 2023.

Διαβάστε την κριτική μας για τa προηγούμενα επεισόδια της σειράς.
The Last of Us S01E01: When You’re Lost in the Darkness
The Last of Us S01E02: Infected
The Last of Us S01E03: Long, Long Time
The Last of Us S01E04: Please Hold to My Hand
The Last of Us S01E05: Endure and Survive 

8

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*