Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά LEGION έρχεται στο FOX

*
Πριν από λίγες μέρες το Enternity κλήθηκε στα γραφεία της FOX στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει το πρώτο επεισόδιο της νέα σειράς LEGION. Ο λόγος για τη νέα δημιουργία του Noah Hawley (Fargo) που κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και θα προβληθεί στη χώρα μας σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική. Το LEGION είναι η πρώτη παραγωγή από τις FX Productions και Marvel Television, βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ της Marvel (Chris Claremont και Bill Sienkiewicz) και αφηγείται την ιστορία του David Haller (Dan Stevens), ενός προβληματικού νεαρού που μπορεί τελικά να είναι κάτι παραπάνω από άνθρωπος. Στον David έχει διαγνωσθεί σχιζοφρένια από μικρή ηλικία και ως παιδί μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές εδώ και πάρα πολλά χρόνια.


© Legion. Copyright FX Productions


Όσο ζει μέσα στο ίδρυμα, παραμένει σιωπηλός και δίπλα του έχει την Lenny (Aubrey Plaza), η οποία λόγω εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, προσπαθεί να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία και να περιμένει το κάτι καλύτερο. Φτάνοντας στα 30 του, μια ξεχωριστή μέρα αρχίζει για εκείνον, όπου τη ρουτίνα του στο ίδρυμα που ζει αλλάζει η επίσκεψη μιας μυστηριώδους κοπέλας με το όνομα Syd (Rachel Keller), η οποία ωστόσο δεν αφήνει κανέναν να την αγγίξει. Οι δυο τους έρχονται κοντά και ξεκινούν μια σχέση, με την οποία ο David θα προσπαθήσει να καταλάβει από που προέρχονται οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βλέπει. Είναι αληθινά ή μήπως της φαντασίας του; Ή κάτι και από τα δύο;


© Legion. Copyright FX Productions

Ο David καταφέρνει τελικά να δραπετεύσει από την κλινική και αναζητά καταφύγιο στην αδερφή του Amy (Katie Aselton). Η Syd οδηγεί τελικά τον David στη Melanie Bird (Jean Smart), μια τρυφερή αλλά απαιτητική ψυχολόγο με κοφτερό μυαλό και αντισυμβατικές μεθόδους. Μαζί με την ομάδα της, τον Ptonomy (Jeremie Harris), την Kerry (Amner Midthunder) και τον Cary (Bill Irwin), πρόκειται να οδηγήσει τον David σε έναν απίστευτο κόσμο με νέες δυνατότητες.


© Legion. Copyright FX Productions

Η πρεμιέρα της σειράς LEGION έχει προγραμματιστεί στα κανάλια FOX για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 22.40 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τα συνδρομητικά πακέτα COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και CYTA Τηλεόραση. Τα νέα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand, μέσω της εφαρμογής FOX Play.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*